Η Επαγγελματική Ξύλινη Παραδοσιακή Καρέκλα Χίος από 19,5€ ,Καρέκλα Καφενείου, Ταβέρνας, Εστιατορίου, Καφετέριας, Cafe Bar, είναι κατασκευασμένη από Ελληνική Οξιά Ξηραντηρίου, (size 42x38x87) .

Επαγγελματική Καρέκλα Χίος Καφενείου, Ταβέρνας, Εστιατορίου, Καφετέριας, Ουζερί, Cafe Bar από 25,5€

Aπό 25,5€

Επαγγελματική Καρέκλα Χίος  Εστιατορίου,  Καφενείου,  Ταβέρνας, Ουζερί,  Καφέ Μπαρ (40Χ42Χ90)  από 25,5€ Εμποτισμού με ψάθα από ξύλο οξιάς ξηραντηρίου. Η Καρέκλα διατίθεται σε Λούστρο, Εμποτισμού, Παλαίωση και Λάκα σε πολλά  χρώματα, με φυσική ψάθα και με δερματίνη σε πολλά χρώματα.

Η Επαγγελματική Παραδοσιακή Ξύλινη Καρέκλα Χίος είναι κατασκευασμένη από Ελληνική οξιά ξηραντηρίου. Είναι δικής μας κατασκευής με μεγάλα μόρσα, αδιάβροχη Γερμανική κόλλα RAKOLL με μεγάλες αντοχές κατάλληλη για Εξοπλισμούς Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης όπως εστιατόρια καφενεία ταβέρνες καφετέριες cafe bar μεζεδοπωλεία τσιπουράδικα & άλλα. Η καρέκλα Χίος διατίθεται σε βαφές Εμποτισμού Λούστρο Παλαιώσης & Λάκες σε διάφορα χρώματα, οι βαφές γίνονται με ηλεκτροστατική βαφή με Ιταλικά Βερνίκια. Η Επαγγελματική Καρέκλα Χίος διατίθεται με φυσική ψάθα και με δερματίνη σε πολλά χρώματα.

Code: IMG_8327 

ΤΗΛ.   2410 660368  /  6947850199