Καρέκλα Σίφνος Καφενείου Εστιατορίου Ταβέρνας (38Χ42Χ87) από 16€

Επαγγελματική Καρέκλα Σίφνος Καφενείου, Εστιατορίου, Ταβέρνας, Καφετέριας, Ουζερί από 16€ κατάλληλη για Εξοπλισμούς Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης

Aπό 16€

Επαγγελματική Καρέκλα Σίφνος Καφενείου, Εστιατορίου, Ταβέρνας, Ουζερί  (40Χ42Χ90) από 16€ εμποτισμού με ψάθα από ξύλο οξιάς ξηραντηρίου. Η Καρέκλα διατίθεται σε Λούστρο, Εμποτισμού και Λάκα σε πολλά χρώματα, διατίθεται με φυσική ψάθα και με δερματίνη σε πολλά χρώματα.

Η Επαγγελματική Παραδοσιακή Ξύλινη Καρέκλα Σίφνος είναι κατασκευασμένη από Ελληνική οξιά ξηραντηρίου. είναι δικής μας κατασκευής με μεγάλα μόρσα, αδιάβροχη Γερμανική κόλλα RAKOL με μεγάλες αντοχές κατάλληλη για Εξοπλισμούς Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης όπως εστιατόρια καφενεία ταβέρνες καφετέριες cafe bar μεζεδοπωλεία τσιπουράδικα & άλλα. Η Επαγγελματική  καρέκλα Σίφνος διατίθεται σε βαφές Εμποτισμού Λούστρο Παλαιώσης & Λάκες σε διάφορα χρώματα, οι βαφές γίνονται με ηλεκτροστατική βαφή με Ιταλικά Βερνίκια. Η Επαγγελματική Παραδοσιακή Ξύλινη Καρέκλα Σίφνος διατίθεται με φυσική ψάθα και με δερματίνη σε πολλά χρώματα.

Code: DSC00513