Καρέκλα Μήλος, Ιμβρος, Χίος Καφενείου Εστιατορίου Ταβέρνας (38Χ42Χ87) από 19€

Επαγγελματική Καρέκλα Μήλος, Ίμβρος, Χίος Καφενείου, Εστιατορίου, Ταβέρνας, Καφετέριας από 22,5€ κατάλληλη για εξοπλισμούς μαζικής εστίασης

Aπό 22,5€

Επαγγελματική Καρέκλα Μήλος, Ίμβρος, Χίος  Καφενείου Εστιατορίου Ταβέρνας (40Χ42Χ90) από 22,5€ Εμποτισμού με δερματίνη από ξύλο οξιάς ξηραντηρίου. Η Καρέκλα διατίθεται σε Λούστρο, Εμποτισμού και Λάκα σε πολλά  χρώματα, διατίθεται με φυσική ψάθα με ξύλινο κάθισμα και με δερματίνη σε διάφορα χρώματα.

Η Επαγγελματική Παραδοσιακή Ξύλινη Καρέκλα Μήλος, Ιμβρος, Χίος είναι κατασκευασμένη από Ελληνική οξιά ξηραντηρίου,είναι δικής μας κατασκευής με μεγάλα μόρσα, αδιάβροχη Γερμανική κόλλα RAKOL με μεγάλες αντοχές κατάλληλη για Εξοπλισμούς Καταστημάτων Μαζικής Εστίασης όπως εστιατόρια καφενεία ταβέρνες καφετέριες cafe bar μεζεδοπωλεία τσιπουράδικα & άλλα. Η Επαγγελματική καρέκλα Μήλος, Ίμβρος, Χίος διατίθεται σε βαφές Εμποτισμού Λούστρο Παλαιώσης & Λάκες σε διάφορα χρώματα, οι βαφές γίνονται με ηλεκτροστατική βαφή με Ιταλικά Βερνίκια. Η Επαγγελματική Καρέκλα Μήλος, Ίμβρος, Χίος διατίθεται με φυσική ψάθα και με δερματίνη σε πολλά χρώματα.

Code: DSC00521